Om oss

TANKE har blivit verklighet

Som mamma har jag saknat vissa miljövänliga alternativ då det gäller barnprodukter på hemmaplan. Tanken på att kunna erbjuda bra miljövänliga produkter till barnfamiljen har legat och grott ett tag och november 2015 kände jag att det var dags att förverkliga den tanken.
Min bakgrund som förskollärare påverkar vilka produkter vi väljer att ta in i vårt sortiment. Barn är nyfikna och har en otrolig lust att lära. De är kloka och har många tankar om saker och ting i vår värld. Med våra produkter får barnen möjlighet att vara nyfikna och kreativa samtidigt som de får nya kunskaper om omvärlden.
Oktober 2016 fick vi möjlighet att utöka butiken och den tog vi såklart, så nu har vi även ett sortiment med kläder från utvalda klädmärken till vuxna samt presentartiklar och ekologiska godsaker. Vi är lyhörda för vad ni kunder önskar för produkter så kom gärna med önskemål om det är något särskilt ni önskar. Vi har tagit in klädmärket Zhenzi som har damkläder i större storlekar eftersom det är efterfrågat av er kunder.
Vi uppdaterar sortimentet och letar hela tiden efter fler bra produkter som vi kan erbjuda er kunder.
Namnet Tre söner står förstås för mina tre underbara söner. Vår logga symboliserar också vår natur, vi måste börja göra aktiva val som är bra för vår miljö, framförallt för våra barns skull.

Tre söner

Vi har kläder till barn och vuxna, "bra att ha" produkter till barnfamiljen, för familjens alla faser, såsom gravidlinnen, amningströjor, ekologiska blöjor, tandborstar, sängkläder, matset, leksaker från nyfödd, Vi har många spel, pussel och experiment som på ett roligt sätt lär våra barn om miljön. Även knep och knåp för vuxna, ekologiska godsaker och presentartiklar som säljs till förmån för olika projekt såsom cancerforskningen, barnfonden.
De små barnen är extra känsliga, så för oss är det extra viktigt att kunna erbjuda ekologiskt till dem, därför är det största klädutbudet riktat till dem, men vi har barnkläder upp till stl 146/152. Ekologisk bomull kostar lite mer men håller en högre kvalité som kan användas längre. 
Förutom att produkterna ska vara bra för dig som kund ska även de som tillverkar produkterna ha bra arbetsvillkor, så mycket i vårt sortiment är tillverkade inom Fairtrade. Att vi har många svenska varumärken är även det ett medvetet val. Vi väljer varumärken och produkter med stor omsorg. 

Tre söner (750920 – XXXX) har F-skatt och är registrerat för moms.