Om oss

tre söner

Min bakgrund som förskollärare påverkar vilka barnprodukter vi väljer att ta in i vårt sortiment. Barn är nyfikna och har en otrolig lust att lära. De är kloka och har många tankar om saker och ting i vår värld. Med våra produkter får barnen möjlighet att vara nyfikna och kreativa samtidigt som de får nya kunskaper om omvärlden.
Juli 2021 öppnar vi en liten loppis/gårdsbutik strax utanför Enköping, där ni bl a kan fynda fina begagnade leksaker, heminredning och kläder. Där finns även ett litet utbud av Tre söners sortiment, främst ekologiska leksaker, lite spel samt fina presentartiklar.
Namnet Tre söner står förstås för mina tre underbara söner. 

blöjtårtor

Vi gör blöjtårtor på beställning efter kundens önskemål om utseende, storlek och prisklass.
Mejla oss för förfrågan:
kontakttresoner@gmail.com
Bor du i Strängnäs ingår leverans i priset, om så önskas.

hållbar handel

Vi har kläder till barn och vuxna, småbarnsartiklar, pedagogiska spel, leksaker, pussel och experiment.
Presentartiklar som säljs till förmån för olika projekt såsom cancerforskningen och barnfonden.
Små barn är extra känsliga, så för oss är det viktigt att kunna erbjuda ekologiskt till dem, därför är det största klädutbudet riktat till dem, men vi har barnkläder upp till stl 122/128. Ekologisk bomull kostar lite mer men håller en högre kvalité som kan användas längre. 
Förutom att produkterna ska vara bra för dig som kund ska även de som tillverkar produkterna ha bra arbetsvillkor, Så mycket i vårt sortiment är Gotsmärkt eller tillverkat inom Fairtrade. Att vi har många svenska varumärken är även det ett medvetet val. Vi väljer varumärken och produkter med stor omsorg.
Vårt utbud av second hand finns på vår loppis/gårdsbutik utanför Enköping. Vi har kläder till både stora och små, leksaker och andra saker till hus och hem.
Tre söner (750920 – XXXX) har F-skatt och är registrerat för moms.