Om oss

tre söner

Min bakgrund som förskollärare påverkar vilka produkter vi väljer att ta in i vårt sortiment. Barn är nyfikna och har en otrolig lust att lära. De är kloka och har många tankar om saker och ting i vår värld. Med våra produkter får barnen möjlighet att vara nyfikna och kreativa samtidigt som de får nya kunskaper om omvärlden.
Vi är lyhörda för vad våra kunder önskar för produkter och det senaste som vi har tagit in är det svenska klädmärket Cissi och Selma. Det är färgglada kläder för stora och små, tillverkade av bra material såsom ekologisk bomull.
Vi har även tagit in produkter som underlättar för elever som upplever att de har svårt att koncentrerar sig i skolan.
Namnet Tre söner står förstås för mina tre underbara söner. Vår logga symboliserar också vår natur, De tre olika löven står för att vi alla är olika och unika. Vi måste börja göra aktiva val som är bra för vår miljö, framförallt för våra barns skull.

blöjtårtor

Vi gör blöjtårtor på beställning efter kundens önskemål om utseende, storlek och prisklass.
Mejla oss för förfrågan:
kontakttresoner@gmail.com
Bor du i Strängnäs ingår leverans i priset, om så önskas.

hållbar handel

Vi har kläder till barn och vuxna, "bra att ha" produkter till barnfamiljen, för familjens alla faser, såsom gravidlinnen, amningströjor, bärsjalar, ekologiska blöjor, tandborstar, sängkläder, matset, leksaker från nyfödd, Vi har spel, pussel och experiment som på ett roligt sätt lär våra barn om miljön. Även presentartiklar som säljs till förmån för olika projekt såsom cancerforskningen och barnfonden.
Små barn är extra känsliga, så för oss är det viktigt att kunna erbjuda ekologiskt till dem, därför är det största klädutbudet riktat till dem, men vi har barnkläder upp till stl 122/128. Ekologisk bomull kostar lite mer men håller en högre kvalité som kan användas längre. 
Förutom att produkterna ska vara bra för dig som kund ska även de som tillverkar produkterna ha bra arbetsvillkor, Så mycket i vårt sortiment är Gotsmärkt eller tillverkat inom Fairtrade. Att vi har många svenska varumärken är även det ett medvetet val. Vi väljer varumärken och produkter med stor omsorg.
Av erfarenhet vet jag att det finns elever som har svårigheter i skolan, därför har vi även ett litet utbud till dessa elever. Det är t ex tuggishjälpmedel, stressbollar och tangles som underlättar skolsituationen.

Tre söner (750920 – XXXX) har F-skatt och är registrerat för moms.