Ankelstrumpor merinoull ullvit

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111395
Tunna, smidiga och sköna ankelstrumpor av klifri merinoull. Denna släta, varma kortsock håller dina fötter torra och varma. Den absorberar fukt från foten och får den att trivas även i tättslutande skor. Ankelstrumpan torkar inte ut foten utan låter den behålla sitt naturliga skyddande hudfett. Ullstrumpan har en platt tåsöm och mjuk platt kant upptill som gör att den sitter bra på foten. Strumpans konstruktion med ett högt innehåll av ull bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår.
Ull isolerar både mot kyla och mot värme.
Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin.
Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100
Färg: ullvit
Storlek: 35-38, 39-41
Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar använder du fläcktvål. Om du inte skall använda strumporna under en längre tid bör de förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.