Bägare Tumbler dricksglas 2,5 dl

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111386
Antal:
Finns i lager
Bägare, dricksglas av rostfritt stål. Perfekt för den lilla handen. Hållbart och giftfritt hemma och på utflykten.
Riktigt fin bägare, tumbler. Ett okrossbart dricksglas som är passar bra i barnens små händer. Bägaren är också perfekt som utflyktsglas för kalla drycker. Den passar också i badrummet. Hållbart och giftfritt hemma och på utflykten.
Glaset är tillverkat i ett enda stycke och har en mjukt rundad läpp upptill som gör det bekvämt att dricka. Det är tillverkad av rostfritt stål 18/8 högsta kvalité. Helt fritt från BPA, ftalater och andra kemikalier.
Bägaren är lagom stor för en barnhand. Det är lätt att hålla i och dricka ut och okrossbar om du skulle råka tappa den. Det tål att åka i golvet många gånger utan att skadas. En högblank fräsch yta gör det lätt att hålla rent. Muggen diskar du i maskin men du skall inte använda den i microvågsugn.
Material i kontakt med mat kan läcka ämnen (t.ex. kemikalier och metaller) som kan tas upp i maten. De bästa materialen i glas och tallrikar för att förhindra detta är rostfritt stål, glas och porslin. Detta okrossbara glas är perfekt.
Kvalité: Rostfritt stål 18/8, typ 304, tål att diskas i maskin
Färg: högblank yta
Storlek: 7 cm i diameter upptill, höjd 9,5 cm, muggen rymmer 2,5 dl
Skötselråd: Diska bägaren med milt diskmedel för hand eller i diskmaskin
Rostfritt stål kan återvinnas till 100% och om och om igen. Genom att återvinna rostfritt stål sparas både miljö och energi. Vid återvinning av rostfritt stål sparas 75% av energin jämfört med att framställa nytt. Sorteras som metallskrot.