Bobux skinntofflor marinblå

Ord. pris: 
359 kr
Rea:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1988806
Du sparar: 
110 kr (31%)
Antal:
Tofflor från Bobux i ekologiskt skinn, marinblå. Bobuxtofflans lädersula hindrar barnet från att halka och hjälper det att få bättre grepp när det börjar krypa, tulta och gå.
Halkfria
Tillverkat av 100% ekologiskt skinn, garanterat giftfritt
Bobux är tillverkade av ett ekologiskt läder som helt naturligt låter fötterna andas och växa utan begränsning. Och precis som fötterna så behöver även Bobux vårdas med kärlek och omsorg. För att bibehålla Bobux toppenkvalité så ska tofflorna enbart användas inomhus och man bör undvika skrovliga underlag.
Skötselråd:
rengöring... Tvätta regelbundet ovansidan på dina Bobuxtofflor med en fuktig trasa eller en godkänd rengöringsprodukt för lädervård som finns att köpa i de flesta skobutiker. Om tofflorna blir blöta, låt dem torka långsamt och undvik element och torkskåp. Torktumla inte!
Lädervård... För att återfukta lädrets ovansida används ett vanligt impregneringsmedel. Ett alternativ som med fördel kan användas är bivax. Det är ett ofarligt och giftfritt alternativ som hjälper till att bibehålla lädrets naturliga oljor. För vi vet att Bobuxtofflor ofta hamnar i den lilla munnen.
Om sulan blir lite blank efter ett tag kan du rugga upp den med en mockaborste.