Ekologisk potta

Pris:
289 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111385
Slut i lager
Ekologisk pottaRotho Bio Line Panda tillverkad av naturliga material. Fri från ftalater och BPA. 100% biologiskt nedbrytbar.
En hållbar och ekologisk potta tillverkad av nedbrytbara material. Rotho Bio Line Panda potta är tillverkad till 95% av naturliga råvaror. Mer än 70% är socker och ungefär 25% är olika mineraler. Resterande ca 5% är baserade på fossila resurser. Pottan är 100% biologiskt nedbrytbar om den grävs ner i jorden eller komposteras. Den lämnar inga microplaster eller annat avfall efter sig. Tillverkas i Tyskland.
Rotho Bio Line Panda potta är robust och ergonomiskt utformad. Den har mjukt rundade breda sittytor och baktill har den ett litet stöd för nedre delen av ryggen. Den ekologiska pottan har stänkskydd fram. Sittytan har en mattare struktur som förhindrar huden på barnets lilla rumpa att fastna på pottan. På pottans baksida finns ett urtag som gör den lätt att greppa för en vuxen hand när den skall tömmas eller flyttas. Designen är lekfull med en bild av en panda.
Eftersom Rotho Bio Line Panda potta är tillverkad av naturliga råvaror kan färgen variera efter en tids användning beroende på om den utsätts för t.ex. solljus. Även urin kan göra så att det blir färgförändringar i pottan. Det förändrar dock inte hållbarheten eller möjligheten att hålla den ren och hygienisk.
Med sina rundade former är pottan enkel att hålla ren: skölj ur den under rinnande vatten och rengör vid behov med tvålvatten. Använd aldrig starka rengöringsmedel eller desinfektionsmedel. Pottan är fri från PVC, ftalater, BPA och formaldehyd.
Material: ca 70% socker, 25% mineraler, 5% fossila resurser
Färg: off white
Storlek: längd 30,2 cm, bredd 26,4 cm, höjd 21,5 cm, sitthöjd 12,5 cm
Rengöring: skölj ur med rinnande vatten och rengör med tvålvatten vid behov. Använd aldrig starka rengöringsmedel.
Vikt: 460 g
Tillverkning: i Tyskland
OBS! Lämna aldrig barnet på pottan utan uppsikt. Pottan skall inte användas som leksak.