Fischertip, minibox, byggbitar av potatisstärkelse

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1970759
Antal:
FischerTip är ett miljövänligt, kreativt och lekfullt pysselmaterial i formen av byggbitar. Byggbitarna från FischerTip är tillverkade av potatisstärkelse och naturlig livsmedelsfärg. Det är enkelt att använda FischerTip, blöt ner en liten bit av en trasa eller en svamp (vrid ur) och fukta sedan byggbiten på den. När byggbiten är fuktig så pressar man ihop den med andra byggbitar och de fastnar i varandra. Inget klister eller lim behövs! Du kan skära i byggbitarna, forma dem, måla på dem och pressa ihop dem. Det är lätt att bygga roliga djur, figurer, blommor, bilar och annat roligt med byggbitarna. Byggbitarna fastnar både på trä, papper, toarullar, kartonger, pinnar vilket gör det möjligt att skapa oändligt många olika kreationer med FischerTip. Det är roligt att pyssla med byggbitarna och lätt att anpassa svårighetsgraden på byggandet efter barnets ålder och förmåga. Lös upp bitarna i vatten och vips har du färg att måla med.
Enkel instruktion följer med i boxen.
Antal delar: Ca 80 bitar, kniv och trasa samt instruktion.
Ålder: Från 3 år och uppåt
Storlek: En byggbit är ca 3 cm lång. Kartongen är 12.6 x 5.7 x 13.5 cm.
Material: Tillverkad av potatisstärkelse och livsmedelsfärg. Materialet är 100% nedbrytbart och komposterbart. CE-märkt. Kartongen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck. Potatisstärkelsen som används kommer från Tyska inhemska jordbruk och är 100% biologiskt nedbrytbar.
Obs! Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år
FischerTip är ej ett livsmedel och bör ej förtäras. Det är dock ingen fara om barnet äter det eftersom det är tillverkat av livsmedelsgodkända färger och potatisstärkelse
Finns fyra olika boxar: Panda, häst, prinsessa och dinosaurie.