Lammskinnsfäll till baby

Pris:
899 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1979944
Antal:
Finns i lager
Att sova på lammskinn är naturligt mjukt och skönt för baby. Det ger en ombonad och trygg miljö i sängen och vagnen. Eftersom skinnet är lätt att ta med känner barnet igen sin egen lugna och sköna plats i alla miljöer. Ullen absorberar fukt och hjälper babyn att hålla värmen även om blöjan läckt. Luften cirkulerar i ullen - den "andas". Därför hjälper lammskinnsfällen babyn att hålla en jämn kroppstemperatur.
Ur brandskyddssynpunkt är ull ett ypperligt material. Ull är mycket svårantändligt, smälter inte och avger inga farliga gaser. Ullen i fällen har en mycket bra förmåga att hålla sig ren och fräsch genom att du skakar och vädrar fällen ofta. Kvalster trivs i fuktiga miljöer. Därför skall man undvika att "bädda ner" skinnet i sängen när det inte används. Den bör inte heller förvaras i tät plastpåse.
Lammskinnen, Classic Sheepskins från Nya Zeeland, kommer från får som lever i en naturlig miljö. De utsätts inte för smärtsamma behandlingar mot ohyra och fraktas inte långa sträckor för att slaktas. Skinnen är beredda av ett lite familjeägt berederi i Nya Zeeland.
Fällen är maskintvättbar.
Längd: 85-90 cm
Bredd: 45-55 cm
Tvätta på ullprogram 30-40°C. Använd ulltvättmedel.
Utförlig skötselanvisning medföljer varje fäll.
Fällen är inte beredd med 6-värt krom.
Honungstonad