Nappflaska, 250 ml, blå

Ord. pris: 
249 kr
Rea:
100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1988411
Du sparar: 
149 kr (60%)
Typ:
Mörkblå
Slut i lager
Nappflaska av högsta kvalité, tillverkad i tåligt borsilikatglas. Detta gör att flaskan tål både kyla och värme och kan på säkert sätt klara av allt från frysen till kokande vatten. Silikon överdraget i vacker färg både skyddar glaset och gör flaskan mer greppvänlig för små händer. Även nappen är av silikon. Både flaska, napp och hölje kan diskas i maskin. Det går även utmärkt att köra flaskan i microvågsugn, men tänk på att skruva av lock och napp först!  Helt fri från BPA och Ftalater.
Medföljande flasknapp är rund och av standard (regular) storlek med ett medium flöde för barn mellan 3-6 mån. Nappen som medföljer är också gjord av silikon. Ett bra alternativ för latex-allergiker som inte kan använda naturnappar. Obs, trots tåligt material och silikon skydd är flaskan gjord av glas och är inte okrossbar.
Lifefactorys nappflaskor, vattenflaskor och matlådor i glas med silikonhölje är säkra, enkla och miljövänliga. Designen är enkel och modern och alla produkterna går självklart att diska i diskmaskin.