Tallrik av rostfritt stål 22 cm hög kant

Pris:
69 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111388
Antal:
Finns i lager
Tallrik av rostfritt stål i hög kvalité. Fräscht, lättdiskat och hållbart. Passar hela familjen både hemma och till outdoor-livet.
Tallrik av rostfritt stål, 22 cm i diameter. En fräsch, lättdiskad och hållbar tallrik till hela familjen både hemma och för outdorr-livet. Den är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål och har lite högre kanter som är lätt sluttande så du får enkelt maten på skeden.
Tallriken är robust och hållbar och den tål att åka i golvet många gånger utan att skadas. Den är lätt och smidig om du vill ta den med dig. Med sina mjukt rundade former och högblanka fräscha yta är den lätt att hålla ren. Rostfritt stål tar inte åt sig färg eller lukt och är helt fritt från BPA, ftalater och andra kemikalier. Du diskar den enkelt i maskin men du skall inte använda den i microvågsugn. Hållbart och giftfritt.
Material i kontakt med mat kan läcka ämnen (t.ex. kemikalier och metaller) som kan tas upp i maten. De material som Naturskyddsföreningen klassar som säkrast i detta sammanhang är glas, porslin och rostfritt stål och då är denna tallrik perfekt.
Kvalité: Livsmedelsgodkänt rostfritt stål 202. Den tål att diskas i maskin men skall inte användas i microvågsugn.
Färg: ofärgad, högblank yta
Storlek: 22 cm i diameter, höjd 3,7 cm
Rostfritt stål kan återvinnas till 100% och om och om igen. Genom att återvinna rostfritt stål sparar man både miljö och energi. Vid återvinning av rostfritt stål sparas 75% av energin jämfört med att framställa nytt. Sorteras som metallskrot.