Tallrik av rostfritt stål 3-delad

Pris:
69 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111387
Antal:
Finns i lager
Hållbar tallrik/matbricka i snygg design. Den är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål 18/8. Tallriken är uppdelad i tre fack. Detta är favorittallriken för dig som inte vill blanda olika mat. Det är lätt att äta från tallriken eftersom kanterna är höga och lätt sluttande vilket gör att det är enkelt att få maten på skeden. Du kan även använda den som uppläggningsfat.
Tallriken är robust och hållbar vilket gör att den också är lätt att ta med sig. Den tål att åka i golvet många gånger utan att skadas. Tallriken har mjukt rundade former och en högblank fräsch yta som är lätt att hålla ren och den tar inte åt sig färg eller lukt.  Helt fritt från BPA, ftalater och andra kemikalier. Du diskar den i diskmaskin eller för hand men den skall inte användas i microvågsugn. Hållbart, hygieniskt och giftfritt.
Material i kontakt med mat kan läcka ämnen (t.ex. kemikalier och metaller) som kan tas upp i maten. De material som Naturskyddsföreningen klassar som säkrast i detta sammanhang är glas, porslin och rostfritt stål och då är denna tallrik perfekt.
Kvalité: Rostfritt 18/8. Tallriken diskar du i maskin eller för hand men du skall inte använda den i microvågsugn.
Färg: ofärgad med högblank yta
Storlek: 23 cm i diameter, höjd 17 mm
Rostfritt stål kan återvinnas till 100% och om och om igen. Genom att återvinna rostfritt stål sparas både miljö och energi. Vid återvinning av rostfritt stål sparas 75% av energin jämfört med att framställa nytt. Sorteras som metallskrot.