Ulltvätt 1 liter

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111398
Slut i lager
Flytande enzymfritt tvättmedel med lanolin för ull, siden, silke och andra känsliga material. Återfettar och bevarar plaggets naturliga egenskaper. 1 liter
Flytande, enzymfritt ulltvättmedel för tvätt av ull, silke, lammskinnsfällar och andra känsliga textilier. Tvättmedlet är även lämpligt för tvätt av impregnerade ytterkläder eftersom det bevarar impregneringen bra. Tvättmedlet är oparfymerat.
Minimundus ulltvätt är ett specialtvättmedel för ull och silke. Det är återfettande och bevarar samtidigt naturmaterialens naturliga spänst och hållbarhet och egenskaper. Basen i tvättmedlen är svensk raps och det innehåller naturligt återfettande lanolin (ullfett).
Innehåll: rapssåpa, vatten, tensider, etanol och lanolin. Produkten är lätt nedbrytbar. Oparfymerat. 300 ml
Volym: 1 liter
Doft: oparfymerad
Dosering: 20 ml till en maskin ulltvätt, 10 ml till handtvätt.
Info till dig som undrar över färg och doft på Minimundus ulltvätt:
Minimundus ulltvätt innehåller rapsfettsyra. I denna finns inte finns någon tillsats som gör att färg och doft alltid förblir densamma. Färgen varierar därför med var rapsen växt och hur väderförhållandena varit där den växt. Den rapsfettsyra som nu använts är ljusare i färgen än den vi haft tidigare. Tvättmedlet är helt oparfymerat. Att det kan dofta lite beror på att ingående ingredienser har en viss doft. Kläderna, lammskinnsfällen eller filten som du tvättat med detta tvättmedel kommer inte att ta åt sig av doften.