XPLORER CITY WHITE HERRINGBONE

Pris:
449 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1492279
Antal:
 Sköna och lätta lära-gå skor från Bobux. Tillverkad i ekologiskt äkta läder som tillåter foten att andas, gör skon hållbar och ger den bästa kvaliteten,  EVA sula och förstärkt tå.
Step up skorna har en anatomisk form unikt anpassad för små barn som håller på att lära sig gå. Resår kring vristen säkerställer att skon sitter bekämt på den lilla barnfoten. Med en smart kardborrelösning kan skorna justeras till perfekt passform. Step up kollektionen är designad för att ta särskild hänsyn till den runda formen som fötter i detta utvecklingsstadie har.
Den extremt böjliga och lättviktiga sulan i kombination med ett mjukt läder gör att barnet kan röra sig obehindrat och fötterna kan utvecklas utan begränsning.
Rätt skor är mycket viktigt för barn i lära-gå-åldern. Cirka 70% av fotproblem senare i livet kan direkt härledas till illasittande och dåliga skor i barndomen. Att mäta barnfötter är dock inte alltid så lätt och ibland kan det också skilja lite i storlek på höger och vänster fot. Är det mindre än 5 mm kvar i skorna är det dags att köpa nya!

Rengöring: Använd en mjuk trasa och tvätta försiktigt bort all lös smuts. Om nödvändigt, tvätta försiktigt med fuktig trasa eller rengöringspreparat. Låt alltid blöta skor torka naturligt och undvik att torka på element eller i torkskåp. Torktumla inte!